Friday, May 4, 2012

Duit boleh buat Ratu England menangis

Inilah bukti yang duit boleh membuat Ratu England menangis....


Penjaga gol yang di cap paling bodoh buat hal

Khaled Askary yang di cap sebagi penjaga gol paling bodoh di dunia buat hal lagi .Kali ini dia yang malu dengan kesalahannya terus meninggalkan padang tanpa memperdulikan jurulatih
dan rakan -rakannya.


Dulu perdana menteri kini seperti mayat hidup


Keadaan Ariel Sharon seorang bekas perdana menteri Israel yang dulunya membelasah umat Islam Palestin ketika ini, ibarat "mayat hidup", dirinya masih bernafas tapi dalam keadaan koma dan tidak boleh berbuat apa-apa. Mungkin ini sebahagian azab Allah yang diturunkan kepada Sharon, yang selama hidupnya selalu membunuh dan menyiksa umat Islam Palestin.

Sharon, sekarang berusia 82 tahun, telah terbaring koma sejak Januari tahun 2006, pertama kali dirinya dirawat di Rumah Sakit Hadassah Ein Kerem di Yerusalem dan kemudian di Chaim Sheba Medical Center di Tel Hashomer.

Keadannya sampai saat ini tidak berubah, tetapi dia diharapkan akan dipindahkan ke Ranch Sycamore miliknya di Negev dalam waktu segera, bersama dengan aalt perubatan yang diperlukan untuk menyokong kehidupannya, surat khabar Yedioth Ahronoth melaporkan Rabu ini (22/9).

Macamana mana nak gol ni?

Hobi Spiderman bila tak ada tugas

Kesalahan ibubapa zaman ini

Perhatikan gambar-gambar dibawah ini dan lihat betapa ibubapa zaman ini begitu banyak melakukan kesalahan dalam membesarkan anak.....

Dan gambar dibawah ini yang paling aku tidak gemar.
Yang mula menjadi trend kat negara kita.
Anjing di berikan kereta sorong dan anak di ikat seperti anjing.

Korek hidung semasa siaran berita

Seorang pemberita wanita mengorek hidung di belakang seorang pembaca berita di pejabat stesen televisyen CBS di sini, Amerika Syarikat.


Kejadian berlaku semasa pembaca berita, Dorothy Tucker memberitahu kepada penonton mengenai pentingnya untuk memastikan pijat-pijat tidak berada di dalam rumah, baru-baru ini.

Namun, apa yang lebih menjijikkan lagi ialah pemberita wanita itu menjilat jarinya yang digunakan untuk mengorek hidung tanpa membasuh tangganya terlebih dahulu.

Pemberita wanita itu dengan selamba meneruskan tugasnya dengan menggunakan telefon seperti aksinya tidak dilihat oleh penonton.-kosmo online

Barang aneh dijual di pasar raya China

Pasar raya di negara China memang sungguh luar biasa..baik dari segi makanan , bahan mentah ,pakaian mahu pun kantiti sesuatu barang...Jom kita lihat gambar di bawah ini....
Aik!!!..ADA BIKINI UNTUK LELAKI..
SUP KURA-KURA UNTUL KAUM WANITA SAHA

Berkahwin dengan anjing peliharaan sendiriOrang selalu mengidamkan mempunyai lelaki yang ideal untuk dijadikan pasangan hidup. Bagaimana kalau lelaki yang ada pada makhluk dari jenis lain?


Buat Emily Mabou, 29, hal itu tak jadi masalah baginya. Wanita dari Desa Aburi, Togo,mengatakan hanya pada anjingnya itu dia melihat laki-laki yang selama ini didambakannya.


”Saya sudah berkawan dengan ramai laki-laki tapi mereka semua sama saja, cuma mahu seks dan suka berbohong. Anjing saya lain, dia baik, setia pada saya dan dia selalu memperlakukan saya dengan hormat,” jelas Emily.


Akhirnya dia mengahwini anjing yang dilakukan oleh paderi tempatan dan dihari ramai kenalan serta penduduk setempat.


Tapi majlis ini tak dihadiri kaum keluarga Emily kerana mereka menganggap ini adalah ”langkah gila untuk melawan rasa sepi”.


Ketika ditanya bagaimana dia akan mempunyai anak dengan 'suaminya', Emily menjawab dia akan mengambil anak angkat.

Aksi pelik masyarakat dunia

Aksi-aksi pelik masyarakat dunia...
Kadang-kadang kita tidak terfikir untuk melakukan aksi sebegini...

Tak merbahaya ke?...memang cari nahas.

Swiming pool ada di mana-mana...

Kreatif..daripada di buang merata-rata...

Kreatif...tapi selamat ke?

Kalau tak sejuk lagi tak tau le!!!..

Langkah keselamatan tambahan...

Macam nie boleh jadi sup manusia...

Wah! senang banyak...

Kenderaan khas untuk mereka yang selalu 'tak sempat'..


Laman web untuk lelaki curang


LONDON - Satu laman web yang menggalakkan suami berlaku curang kini telah melanda Britain, lapor akhbar The Sun semalam.

Sebelum ini laman web itu, ashleymadison.com. telah mempunyai tujuh juta ahli di Amerika Syarikat (AS), Kanada dan Australia.

Pemilik laman web itu, Noel Biderman yang sudah berkahwin dan mempunyai dua anak berharap, seramai sejuta orang di Britain diharap akan mendaftar menjadi ahli menjelang Krimas tahun ini.

Menurut Biderman: "Ashleymadison seperti satu laman temu janji tradisional tetapi ia hanya untuk orang yang telah mempunyai hubungan (dengan isteri atau kekasih)."

Dia berkata, lelaki yang mahu menipu pasangan mereka kini menggunakan laman tradisional seperti Facebook dan match.com tetapi menyembunyikan fakwa bahawa mereka sudah berkahwin.

"Penyelidikan saya menunjukkan 30 peratus daripada mereka menanggalkan cincin perkahwinan apabila menggunakan talian (Internet)," katanya.

"Justeru, saya tidak mewujudkan kecurangan tetapi saya mendapati saya boleh menggunakannya dengan menjauhkan orang dari laman temu janji tradisional dan membiarkan mereka mengetahui bahawa terdapat komuniti lain yang membolehkan kedua-dua pihak menjadi lebih jujur dengan apa yang mereka lakukan," tambahnya.

Laman itu yang mengggunakan slogan Hidup Ini Singkat telah mendapat liputan di AS dan rangkaian televisyen termasuk CNN dan Fox News.

Anggota-anggota laman itu dikenakan bayaran £49 (RM239) dan mereka boleh saling menghantar e-mel, bersembang di Internet, memasuki bilik tidur maya dan menghantar hadiah maya.-kosmo online

Babi menjadi selebriti di China


Babi ini menjadi selebriti tempatan di China kerana kemampuannya berjalan walaupun hanya memiliki dua kaki.

Babi berusia 10 bulan ini dikenali oleh penduduk dengan nama "Zhu Jiangqiang" (Babi yang berhati keras). Bayi tersebut terlahir hanya memiliki dua kaki di bahagian depan dan belajar untuk mengimbangkan dirinya untuk boleh berjalan.

Menurut pemiliknya, Wang Xihai, babi tersebut lahir bersama lapan ekor babi lainnya pada Januari lalu. Isteri Wang menyuruhnya membuang babi itu tetapi dia tidak mahu kerana mahu memberi babi itu kesempatan untuk hidup.Dia melatih babi itu dan dalam masa 30 hari babi itu boleh berjalan menggunakan dua kakinya.

Sejak kelahiran babi yang berat nya 50 kg ,rumahnya selalu di kunjungi.Sebuah sarkis pernah menawarkan untuk membeli babi itu tetapi Wang menolaknya dan tidak akan memjualnya walau berapa harga yang di tawarkan.

Gambar-gambar lucu dan spontan


Relaks..boss..

oik!! aku pun kena...

ada gaya tak??

yang berani sahaja dapat melakukannya

Cara mengasihi anak antara manusia dan haiwan

Haiwan bila mengasihi anak...Manusia bila mengasihi anak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG PILIHAN