Sunday, April 29, 2012

Gambar lelaki adakan hubungan seks dengan kambing

Lelaki ini ditangkap oleh orang ramai ketika mengadakan hubungan
seks dengan seekor kambing.....

Jadikan gambar ini sebagai muhasabah diri.....
Bila nafsu tidak dapat dikawal,semua yang kita lakukan
tidak ada lagi rasa malu dan maruah kita sebagai manusia
hilang atau lebih teruk daripada binatang....
Adakah ini tanda manusia semakin bercelaru fikirannya?

kucing yang dikatakan hidup semula selepas 9 bulan dikuburkan

Ramai orang mengatakan kucing itu memiliki 9 nyawa , tapi tidak ada yang serius untuk mengharapkan kucing yang mati hidup kembali . Namun itu yang berlaku untuk Si kucing yang di beri nama Alfie, mati setelah dilanggar oleh sebuah kereta. Pemilik Angelo Petrillo menguburkannya dan 9 bulan kemudian salah seorang tetangganya melihat Alfie di tepi jalan dekat rumahnya.

Angelo Petrillo dan anaknya Brandon dengan kucing Alfie yang dikatakan hidup semula setelah 9 bulan di kuburkan dan kini nyawanya tinggal 8 kata pemilik.

basikal bergerak guna rel keretapi

Lelaki ini telah mencipta sebuah basikal yang boleh
digunakan diatas rel keretapi.Dengan sedikit pengubahsuian,
basikal ini boleh dikayuh....tapi bila keretapi datang bagaimana nak mengelak?
bagaimana nasib basikal ciptaan lelaki ini nanti...????Patung monyet yang dibuat daripada 10,000 seliparBuat bangunan hotel 15 tingkat dalam masa 6 hari


China seperti mahu berlumba dengan Amerika Syarikat mengenai keunggulan di bidang apa pun, termasuk bidang pembinaan.

Ini termasuk dalam membina sebuah hotel di Changsha yang memiliki 15 tingkat dan hanya memerlukan waktu selama enam hari untuk menyiapkannya. Ini tentu saja mengejutkan, dan melambangkan keupayaan China yang memperlihatkan bahawa perkembangan ekonomi mereka terus meroket.

Hotel itu, sebagaimana dilaporkan, didirikan dengan menggunakan sejumlah teknologi tertentu, misalnya mampu tahan goncangan gempa hingga 9 skala Richter (SR), anti-suara, dan dibuat dari bahan yang semuanya dibuat di kilang. Ini merupakan salah satu projek yang disebut Ark project.

Meski bekerja 24 jam serta kesibukan , tetapi dikhabarkan tidak ada pekerja yang mengalami luka atau cedera. Bahkan, proses pembuatan hotel ini juga mesra alam sehingga hanya membuang sedikit sisa bahan bangunan.

Tikus dilatih kesan periuk api

Tikus-tikus ini telah dilatih untuk mengesan periuk api di tanzania dan Mozambique

Aksi polis membelasah wanita

wanita ini telah dibelasah oleh seorang polis.Kejadian ini
berlaku di negara China....
Laporan telah dibuat dan rakaman CCTV telah dijadikan
bahan bukti.....

Pelancong diserang 5 ekor singa ketika sedang mandi

Seorang pelancong diserang lima singa ketika sedang mandi di salah satu kem di Taman Nasional Mana Pools, Zimbabwe. Evershed yang sedang bercuti bersama isteri dan keluarganya menjadi mangsa lima singa tersebut.

Menurut Petugas Konservasi Zimbabwe (ZCTF) Johny Rodrigues akhir-akhir ini Mana Pools yang berada di dekat sungai Zambesi sering diserang singa. Wilayah tersebut popular sebagai tempat memancing dan berburu. Namun, kata Rodrigues, beberapa kem di sana memiliki kes atas serangan binatang liar.

Sebelumnya, kata Rodrigues, sebanyak lapan penduduk menjadi mangsa singa dalam tempoh waktu dua bulan. Serangan singa baru berhenti ketika beberapa binatang itu dibunuh.

Menurut penduduk tempatan, singa di daerah itu menjadi lebih berani kerana mereka tergoda ke kem oleh bau aroma daging yang disediakan bagi para pelancong.Kekurang makanan di hutan juga mengakibatkan singa mula mencari makanan ditempat lain.

Kijang, makanan singa juga mulai habis kerana kerap diburu masyarakat tempatan sebagai makanan. Sehingga dia menjadi lebih agresif terhadap manusia. "Jika mereka tidak mendapat makanan , maka mereka akan mencari cara lain untuk mendapatkannya," kata Rodrigues.Tempo

Loket bernilai RM12.41juta dijumpai oleh budak berusia 3 tahun

Seorang budak lelaki berumur tiga tahun, James Hyatt menemui loket emas yang dianggarkan bernilai £2.5 juta (RM12.41 juta) dengan menggunakan alat pengesan logam di Hockley, Essex England.

Loket itu tertanam di dalam tanah sedalam 20.3 sentimeter.

Pakar-pakar menyatakan loket itu mungkin digunakan pada awal abad ke-16 semasa pemerintahan Raja England, Henry VIII.

Loket itu mungkin kepunyaan salah seorang anggota kerabat diraja.

Bapa budak itu, Jason, 34, berkata: "Anak lelaki saya merupakan salah seorang individu yang paling bertuah di dunia."

Budak itu menemui loket itu pada Mei tahun lalu semasa dia bermain dengan alat pengesan logam kepunyaan datuknya.

Menurut bapanya, alat itu berbunyi lima minit selepas anaknya menggunakan alat tersebut menyebabkan dia dan beberapa orang lagi menggali dan menemui loket tersebut.

Loket itu akan dinilai sebelum dijual kepada beberapa buah institusi.-kosmo online

Buat hal depan orang ramai ,akhirnya di sembelih


Akhirnya disembelih..

Ular makan orang

Ular ini di tangkap setelah dipercayai memakan orang kampung..
ular yang sukar bergerak kerana kekenyangan itu kemudiannya
di hadang dengan kayu dan dibelah...
Didapati ada rangka manusia....

Jual bingkai iPhone 4 warna putih dapat RM 405,599

Seorang pelajar lelaki berusia 17 tahun, Fei Lam berjaya memperoleh sebanyak AS$130,000 (RM405,599) dengan hanya menjual bingkai telefon pintar iPhone 4 berwarna putih yang dibelinya daripada pembekal di China.

Sejak Apple mengumumkan ia akan memperkenalkan iPhone 4 berwarna putih, bingkai itu kini menjadi rebutan di seluruh dunia. Ramai pengguna mahu membeli bingkai itu bagi menukar telefon iPhone 4 yang berwarna hitam kepada yang berwarna putih.

Remaja dari New York itu menjual bingkai telefon tersebut pada harga AS$279 (RM870) sebuah di laman webnya, whiteiphonefournow.com. Lam yang fasih berbahasa Cina dikatakan berjaya berhubung dengan pembekal Apple di China, Foxconn, untuk mendapatkan bingkai itu.

Melalui rakan-rakannya di China, Lam membeli bingkai iPhone berwarna putih itu secara terus dari kilang sebelum menjualnya kepada pengguna iPhone yang mahu menaik taraf telefon masing-masing.

Dengan itu dia dapat menggunakan wang yang diperolehi untuk membiayai yuran sekolahnya.Publisiti daripada beberapa laman web teknologi terkenal seperti TechCrunch dan CNET membuatkan jualannya meningkat mendadak.

Namun, Lam berkata, seorang penyiasat persendirian telah menghubunginya bagi meminta dia tidak menjual bingkai telefon pintar itu.Dia percaya, penyiasat itu bekerja untuk syarikat Apple yang akan mengeluarkan iPhone 4 berwarna putih.-kosmo online

Pada bulan lalu, pengeluar iPhone 4, Apple Inc. mengumumkan ia sekali lagi akan menangguhkan pengeluaran iPhone 4 berwarna putih sehingga tahun depan.

Sehingga kini, Apple tidak pernah menyatakan punca sebenar kenapa iPhone 4 berwarna putih begitu sukar untuk dihasilkan.

Ada lagi guru adakan hubungan seks dengan pelajar

Kenapa masih ada guru yang mengadakan hubungan seks dengan murid?
Nasib baik kejadian ini bukan berlaku di negara kita. Kelakuan ini menunjukkan
betapa teruknya pemikiran guru ini.Apakah tujuan sebenar dia menjadi seorang guru?
Harapan agar kejadian seperti ini tidak wujud di negara kita kerana tugas seorang guru
amat mulia......


FORT WORTH, Amerika Syarikat (AS) - Seorang guru sebuah sekolah tinggi di sini yang meletakkan jawatan selepas dia didakwa menjalin hubungan seks dengan seorang pelajar, telah ditangkap polis lapor sebuah akhbar semalam.

Guru itu, Jennifer Riojas turut ditangkap polis pada Rabu lalu atas dakwaan dia melakukan serangan seks terhadap seorang budak lelaki berumur di bawah 17 tahun.

Dia kemudiannya ditahan di sebuah penjara sementara menunggu diikat jamin sebanyak AS$20,000 (RM62,310).

Jennifer yang berumur 26 tahun bagaimanapun semalam turut dituduh menjalin hubungan dengan seorang pelajar berumur 16 tahun.

Aduan polis berhubung perbuatan itu dibuat di sebuah balai polis di ini pada 20 Oktober lalu.

Dia menjadi guru di sekolah tersebut sejak Ogos tahun lalu.

Jennifer meletakkan jawatan sebagai guru di sekolah tersebut pada 21 Oktober lalu.-KOSMO ONLINE

Pekerja Indonesia sebelum dan sesudah didera

Ini gambar Sumiati sebelum didera...gambar ini ditunjukkan oelh keluarga
Sumiati kepada wartawan....

Ini pula gambar dia selepas didera oleh majikannya di Arab Saudi...
adakah mereka kaya ,mereka boleh berbuat sesuka hati...dan yang terbaru
Keluarga Sumiati, tenaga kerja wanita yang mulutnya digunting majikannya, sudah tiba di Arab Saudi. Keluarga diwakili Pak Cik Sumiati, Zulkarnain. Zulkarnain sempat menunjukkan foto Sumiati sebelum digunting oleh majikan.

satu lagi laporan yang dipaparkan di myMetro ada pekerja di bunuh oleh majikan.Tempatnya
masih di Arab Saudi.....

JAKARTA: Indonesia mendesak kerajaan Arab Saudi menyiasat laporan penemuan mayat seorang pembantu rumah di tempat pembuangan sampah, kes kedua penderaan pekerja negara itu di Arab Saudi minggu ini.

Menteri Buruh, Muhaimin Iskandar berkata, petugas kedutaan negara itu di Riyadh dihantar ke bandar Abha untuk mengumpulkan maklumat mengenai kematian Kikim Komalasari, 36, yang didakwa dibunuh majikannya.

Menurut laporan, leher mangsa dikelar dan terdapat kecederaan di seluruh tubuhnya.

Penemuan mayat itu diumumkan ketika pegawai Indonesia berlepas ke Arab Saudi untuk mendapatkan keadilan bagi seorang lagi warganya, Sumiati binti Salan Mustapa. - Agensi

Belayar guna perahu kertas

Artis Jerman Frank Bolter berlayar menyusuri Sg.Thames dengan perahu kertas raksasa.Aksi ini ialah sebahagian dari pameran seni Drift 10 di London. Kapal origami, berjudul 'Untuk Akhir Dunia', adalah terlipat di tepi Canary Wharf di London timur sebelum diturunkan ke dalam air dengan bantuan anggota masyarakat. Untuk memastikan perahu tidak tenggelam di bawahnya, itu diperkuat dengan tiang logam.
Keranda untuk golongan gay

Peti mati itu tidak berhiaskan salib atau hiasan konvensional lain yang biasa tertera di tutup keranda, tetapi bergambar seorang lelaki telanjang bulat dengan menampakkan tonjolan-tonjolan otot. Posenya terinspirasi dari gambar-gambar lama zaman Renaissance
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG PILIHAN