Thursday, April 26, 2012

Seorang ibu dihukum kerana meramas payudara gadis yang berusia 16 tahun


Seorang ibu harus menerima hukuman kerana meraba payudara gadis yang baru berusia 16 tahun dalam sebuah pesta dalam keadaan mabuk dan melakukan tarian erotik.

Lorena Camille Clayton (44) dari Keysborough, Melbourne, Australia, diberi hukuman bekerja untuk sosial masyarakat selama 150 jam tanpa dibayar.

Dia yang memiliki dua anak remaja laki-laki yang meningkat dewasa menyatakan tidak bersalah meramas payudara si gadis remaja dan saudaranya namun hakim di pengadilan menyatakan dia bersalah kerana melakukan tindakan tidak senonoh terhadap anak berusia di bawah 16 tahun.

Kemudian dia pulang bersama-sama dengan mereka dan memandu pulang dalam keadaan mabuk.Dalam pengadilan dia dikatakan membeli sebotol wine dan minum bersama mereka sehingga mabuk dan menyatakan remaja itu cantik.Clayton tidur bersama mereka dan meletakkan tangannya di bahagian bawah seluar gadis itu dan kemudian pergi ke bilik gadis yang seorang lagi dan memegang serta meramas payudaranya sebelum dia kembali ke rumahnya. Namun, dia menolak tuduhan itu dan mengatakan dirinya tak tertarik kepada perempuan atau anak gadis

[Berita Gila] Ancam sebar video seks isteri

Ini pemikiran seorang lelaki yang begitu terdesak sehingga sanggup untuk
menyebarkan video seks isterinya.

NEW YORK - Seorang suami, David Gleen Rucker membuat ancaman untuk mendedahkan video seks isterinya, Lily Shang di Internet jika mereka gagal mencapai kata sepakat berhubung pembahagian harta perceraian, lapor sebuah akhbar semalam.

Pasangan itu berkahwin di Toronto, Kanada pada April tahun lalu namun Rucker memfailkan perceraian pada Oktober lalu.

Dalam dokumen mahkamah yang difailkan di sebuah mahkamah di Manhattan di sini, Lily menyatakan suaminya enggan menyerahkan rakaman video itu atau memusnahkannya.

Menurut dokumen tersebut, suami Lily membuat ancaman itu jika dia tidak bersetuju dengan penyelesaian kewangan dalam pembahagian harta perceraian.

Rucker menyatakan dia akan membuat suntingan supaya pengguna Internet cuma dapat melihat aksi isterinya melakukan perlakuan seks. - Agensi

Kerana takut tidur sendiri, lelaki 101 tahun nak kahwin lagi

Seorang lelaki yang berusia lebih dari 100 tahun, hampir buta, dan sulit mendengar menyatakan ingin mencari pasangan hidup agar oleh memulai kehidupan yang baru.

Lelaki bernama Ahmad Md Isa yang lahir di tahun 1909 ini mengatakan keinginan itu agar boleh mengubati rasa kesepiannya.

Walaupun ketika ini dia dijaga oleh anak perempuannya bernama Fatimah yang berusia 64 tahun, namun Ahmad mengatakan ingin memiliki pasangan sehingga dia boleh berbincang apapun dengan pasangannya.

"Saya kesepian dan saya takut tidur sendirian," jelasnya, lagi.

"Jika saya memiliki isteri setidaknya saya mempunyai seseorang yang boleh berbicara dan berbahagi kehidupan dengannya," katanya ketika dia bertemu wartawan di rumahnya di Alor Setar, Kedah. Dia menerima siapapun yang mahu menjadi isterinya. Ahmad sudah menikah sebanyak lima kali, memiliki lima anak, 20 cucu, serta 40 cicit.

Sumber: The Star

Pasangan Dunia Maya Ini Menikah di Dunia Nyata


Di layar komputer, pasangan ini bak bintang film bertubuh sempurna, namun tidak di kehidupan nyata. Saat pasangan ini memutuskan bertukar foto asli, keputusan terbesar ini pun dibuat.

Pasangan yang sama sekali berbeza dari karakter yang ada di komputer ini memutuskan bertukar foto asli mereka. Namun, saat melihat foto tersebut, mengabaikan fakta yang ada, keduanya jatuh cinta dan akhirnya menikah pada 3 September 2011 di dunia nyata.

Mary Coulbeck mengaku sangat tertekan dan sedih kerana hubungan terdahulunya kacau dan ia melarikan diri ke dunia maya melalui game online IMVU ini.

"Rasa percaya diri saya hancur, namun game ini memberi saya kesempatan menjadi orang yang saya ingin," katanya seperti dikutip DM.

Tenggelam di kehidupannya di dunia maya, wanita ini bertemu Jay Coulbeck yang menjadi suaminya saat ini pada Ogos 2010. Dalam hitungan hari, pasangan ini makin dekat dan memutuskan untuk menikah.

"Saya sebenarnya berfikir game ini adalah hal bodoh. Namun saya bersyukur, Tuhan mempertemukan kami," tutupnya.

Sumber : teknologi.inilah.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG PILIHAN